Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/u1244d9601/domains/henk-kapitein.nl/public_html/wp-content/plugins/seo-ultimate/modules/class.su-module.php on line 1195
Over Henk

Over Henk


Henk kapiteinWat ontzettend goed dat je mijn website bezoekt! Mijn naam is Henk Kapitein, geboren in 1961 en fanatiek sporter. Dat is niet altijd zo geweest. Vroeger was ik veel te zwaar. Mijn kinderen hebben daardoor een vader gehad die er niet altijd voor hen was. Ik voelde me nooit fit genoeg om eens lekker met ze te stoeien of te voetballen.

Sinds een jaar of vijf is dat anders. Ik train drie keer in de week, eet gezond en ben begonnen met diverse diƫten. Het resultaat? Al na een maand was ik fitter, voelde ik me gelukkiger en zat ik lekkerder in mijn vel.

Natuurlijk hou ik nog gewoon van lekker eten en drinken, maar wel met mate. Op mijn website hoop ik andere ouders (maar ook mensen die om een andere reden dan ik willen afvallen) te bereiken en te kunnen motiveren om het beste uit hun leven te halen.

Het leven is mooi als je slank en fit bent.